بـــــــــحـــــــر الأمــــــــــــــــــــل
السلام عليكم و رحمة الله
كـل عام و أنـتـم بـخـيـر
هذا الصندوق ليس للإزعاج بل هو للترحيب بكم
فإن كان يزعجكم اضغط على ( إخفاء ) ـ
و إن كان يهمكم أمر المنتدى فيسعدنا انضمامكم
بالضغط على ( التسجيل ) تظهر بيانات التسجيل البسيطة
و ننتظر مشاركتكم

يا ضيفنا.. لو جئتنا .. لوجدتنا *** نحن الضيوف .. و أنت رب المنزل ِ
كما نرجو الاحتفاظ برابط المنتدى التالى بالمفضلةfavorites

http://alamal.montadarabi.com
فإن أعجبك المنتدى فلا تتردد فى المشاركة
بـــــــــحـــــــر الأمــــــــــــــــــــل
السلام عليكم و رحمة الله
كـل عام و أنـتـم بـخـيـر
هذا الصندوق ليس للإزعاج بل هو للترحيب بكم
فإن كان يزعجكم اضغط على ( إخفاء ) ـ
و إن كان يهمكم أمر المنتدى فيسعدنا انضمامكم
بالضغط على ( التسجيل ) تظهر بيانات التسجيل البسيطة
و ننتظر مشاركتكم

يا ضيفنا.. لو جئتنا .. لوجدتنا *** نحن الضيوف .. و أنت رب المنزل ِ
كما نرجو الاحتفاظ برابط المنتدى التالى بالمفضلةfavorites

http://alamal.montadarabi.com
فإن أعجبك المنتدى فلا تتردد فى المشاركة
بـــــــــحـــــــر الأمــــــــــــــــــــل
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


بـيـن الإبـحـار فـى الـثـقـافـة و حـب الله و رسـوله
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 رقاق باللحمه المفرومه

اذهب الى الأسفل 
4 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
عاشقه الرسول
مـــــــــراقــــــــــــب
عاشقه الرسول


الساعة الآن :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 4104
درجة النشاط : 21836
تاريخ التسجيل : 26/11/2009
العمل/الترفيه : مديره اعطال في شركة وقف الحال
تعاليق : لكي تبحر في سعاده ليس لها ساحل اركب زورق الامل وليكن مجدافك حب الله ورسوله

رقاق باللحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: رقاق باللحمه المفرومه   رقاق باللحمه المفرومه I_icon_minitimeالإثنين 15 أغسطس 2011 - 1:24

رقاق باللحمه المفرومه 760983

ازيكم عاملين ايه مبحري بحر الامل

رمضااااااااااان كريم كل سنه وانتو بالف خير وبعوده الايام


اليوم عملالكم رقاق بالحمه المفرومه

يارب يعجبكم

.


رقاق باللحمه المفرومه 306



المقادير:


  • 1/ 2 كيلو رقاق
  • 1/ 4 كيلو لحمة مفرومة معصّجة
  • شوربة لحم ساخنة
  • سمنة أو زبدة
  • ملح وفلفل


الطريقة:


بحر الامل

1- ادهني الصينية بالسمنة أو الزبدة على حسب الرغبة، وبعد كده اسقي الرقاق بالشوربة علشان يطرى، وابدئي في رص نصف كمية الرقاق في الصينية.

بحر الامل

2- بعد كده افردي كمية اللحمة المفرومة على الرقاق، وبعدين رصّي باقي كمية الرقاق، وادهني سطح الرقاق بكمية بسيطة من السمن أو الزبدة، ودخّلي الصينية في فرن ساخن، وبعد شوية قللي درجة الحرارة عليه، وسيبيه لغاية ما الوش يحمر، وبعد كده طلّعيه من الفرن وسيبيه يبرد شوية وبعد كده قطّعيه وقدّميه..



وبالهنا والشفا



مع تحيات مطبخ بحر الامل

عاشقه الرسول

.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
بدر البدور
مبحر فوق العادة
مبحر فوق العادة
بدر البدور


الساعة الآن :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 1561
درجة النشاط : 8687
تاريخ التسجيل : 24/07/2010
العمل/الترفيه : طالبه بكليه تجاره انجليزي
تعاليق : بــدور بحر الأمل

رقاق باللحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: رد: رقاق باللحمه المفرومه   رقاق باللحمه المفرومه I_icon_minitimeالإثنين 15 أغسطس 2011 - 2:51

رقاق باللحمه المفرومه 3872777108





جمييييييييييييييييييييييييييييييل





تسلمي حبيبتي عاشقه الرسول







تسلم الايادي




رقاق باللحمه المفرومه 13033437185
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عاشقه الرسول
مـــــــــراقــــــــــــب
عاشقه الرسول


الساعة الآن :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 4104
درجة النشاط : 21836
تاريخ التسجيل : 26/11/2009
العمل/الترفيه : مديره اعطال في شركة وقف الحال
تعاليق : لكي تبحر في سعاده ليس لها ساحل اركب زورق الامل وليكن مجدافك حب الله ورسوله

رقاق باللحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: رد: رقاق باللحمه المفرومه   رقاق باللحمه المفرومه I_icon_minitimeالإثنين 15 أغسطس 2011 - 4:01

انتي الاجمل يا بدوره

تسلمي ويسلم مرورك

.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عبد الله
مـــديــر الـمـنـتـدى
عبد الله


الساعة الآن :
الجنس : ذكر
عدد المساهمات : 6437
درجة النشاط : 22797
تاريخ التسجيل : 22/03/2008

رقاق باللحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: رد: رقاق باللحمه المفرومه   رقاق باللحمه المفرومه I_icon_minitimeالإثنين 15 أغسطس 2011 - 11:50

line3

شكرا أختنا / عاشقة الرسول

أمس تصادف أن رأيت بالتلفزيون نفس الطبخة

تقريبا نفس الفكرة لكن مع عمل طبقات يعنى رص طبقة رقاق ثم لحم مفروم

و هكذا حسب الكمية

كما تم إضافة طبقة رقيقة من صفار البيض المخفوق بالأعلى لزوم اللون

line3

مين هيجرب ؟؟؟

رقاق باللحمه المفرومه 600141
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مصرى وكسرت أسرى
مبحر فوق العادة
مبحر فوق العادة
مصرى وكسرت أسرى


الساعة الآن :
الجنس : ذكر
عدد المساهمات : 1141
درجة النشاط : 8430
تاريخ التسجيل : 10/06/2011
العمل/الترفيه : هوايتى تربيه الحمام والصيد
تعاليق : " إذا ما خلوت بريبة في ظلمة والنفس داعية إلى العصيان
فإستحي من نظر الإله وقل لها إن الذي خلق الظلام يراني "

رقاق باللحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: رد: رقاق باللحمه المفرومه   رقاق باللحمه المفرومه I_icon_minitimeالإثنين 15 أغسطس 2011 - 13:26

ما شاء الله ،

الله ينور يا حضرت الشيف ،

بتفتحى نفسى والله ،

أنا جعان ،

رقاق باللحمه المفرومه 41478




الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عاشقه الرسول
مـــــــــراقــــــــــــب
عاشقه الرسول


الساعة الآن :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 4104
درجة النشاط : 21836
تاريخ التسجيل : 26/11/2009
العمل/الترفيه : مديره اعطال في شركة وقف الحال
تعاليق : لكي تبحر في سعاده ليس لها ساحل اركب زورق الامل وليكن مجدافك حب الله ورسوله

رقاق باللحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: رد: رقاق باللحمه المفرومه   رقاق باللحمه المفرومه I_icon_minitimeالإثنين 15 أغسطس 2011 - 14:11

الشكر لك استاذي نورت التوبيك

هو فعلا فيه طرق بيضع فيها البيض مع شويه فلفل اسمر وبيدهن بيه الوجه

هي كده او كده الوجه بيحمر

وفيه برضو بيكون طبقة اللحم المفروم 2

علي حسب

وان شاء الله اعمل طريقه تانيه للرقاق

وشكرا لحضرتك ع المتابعه

.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عاشقه الرسول
مـــــــــراقــــــــــــب
عاشقه الرسول


الساعة الآن :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 4104
درجة النشاط : 21836
تاريخ التسجيل : 26/11/2009
العمل/الترفيه : مديره اعطال في شركة وقف الحال
تعاليق : لكي تبحر في سعاده ليس لها ساحل اركب زورق الامل وليكن مجدافك حب الله ورسوله

رقاق باللحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: رد: رقاق باللحمه المفرومه   رقاق باللحمه المفرومه I_icon_minitimeالإثنين 15 أغسطس 2011 - 14:15

شكرا لك

يا مصري نورتني والله

المطبخ كله نور

انت تؤمر بس ابعتلي العنوان وانا ابعتلك احلي دليفري من مطبخ بحر الامل

وبلاش عياط

.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
رقاق باللحمه المفرومه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
بـــــــــحـــــــر الأمــــــــــــــــــــل :: حــــــــوا و آدم :: مطبخك-
انتقل الى: