عاشقه الرسول مـــــــــراقــــــــــــب
الساعة الآن : الجنس : عدد المساهمات : 4104 درجة النشاط : 21836 تاريخ التسجيل : 26/11/2009 العمل/الترفيه : مديره اعطال في شركة وقف الحال تعاليق : لكي تبحر في سعاده ليس لها ساحل اركب زورق الامل وليكن مجدافك حب الله ورسوله
| موضوع: رقاق باللحمه المفرومه الإثنين 15 أغسطس 2011 - 1:24 | |
| ازيكم عاملين ايه مبحري بحر الامل رمضااااااااااان كريم كل سنه وانتو بالف خير وبعوده الايام اليوم عملالكم رقاق بالحمه المفرومه يارب يعجبكم . المقادير:
الطريقة:
بحر الامل
1- ادهني الصينية بالسمنة أو الزبدة على حسب الرغبة، وبعد كده اسقي الرقاق بالشوربة علشان يطرى، وابدئي في رص نصف كمية الرقاق في الصينية.
بحر الامل
2- بعد كده افردي كمية اللحمة المفرومة على الرقاق، وبعدين رصّي باقي كمية الرقاق، وادهني سطح الرقاق بكمية بسيطة من السمن أو الزبدة، ودخّلي الصينية في فرن ساخن، وبعد شوية قللي درجة الحرارة عليه، وسيبيه لغاية ما الوش يحمر، وبعد كده طلّعيه من الفرن وسيبيه يبرد شوية وبعد كده قطّعيه وقدّميه..
وبالهنا والشفا
مع تحيات مطبخ بحر الامل عاشقه الرسول . | |
|
بدر البدور مبحر فوق العادة
الساعة الآن : الجنس : عدد المساهمات : 1561 درجة النشاط : 8687 تاريخ التسجيل : 24/07/2010 العمل/الترفيه : طالبه بكليه تجاره انجليزي تعاليق :
| موضوع: رد: رقاق باللحمه المفرومه الإثنين 15 أغسطس 2011 - 2:51 | |
| جمييييييييييييييييييييييييييييييل تسلمي حبيبتي عاشقه الرسول تسلم الايادي | |
|
عاشقه الرسول مـــــــــراقــــــــــــب
الساعة الآن : الجنس : عدد المساهمات : 4104 درجة النشاط : 21836 تاريخ التسجيل : 26/11/2009 العمل/الترفيه : مديره اعطال في شركة وقف الحال تعاليق : لكي تبحر في سعاده ليس لها ساحل اركب زورق الامل وليكن مجدافك حب الله ورسوله
| موضوع: رد: رقاق باللحمه المفرومه الإثنين 15 أغسطس 2011 - 4:01 | |
| انتي الاجمل يا بدوره تسلمي ويسلم مرورك . | |
|
عبد الله مـــديــر الـمـنـتـدى
الساعة الآن : الجنس : عدد المساهمات : 6437 درجة النشاط : 22797 تاريخ التسجيل : 22/03/2008
| موضوع: رد: رقاق باللحمه المفرومه الإثنين 15 أغسطس 2011 - 11:50 | |
| | |
|
مصرى وكسرت أسرى مبحر فوق العادة
الساعة الآن : الجنس : عدد المساهمات : 1141 درجة النشاط : 8430 تاريخ التسجيل : 10/06/2011 العمل/الترفيه : هوايتى تربيه الحمام والصيد تعاليق : " إذا ما خلوت بريبة في ظلمة والنفس داعية إلى العصيان
فإستحي من نظر الإله وقل لها إن الذي خلق الظلام يراني "
| موضوع: رد: رقاق باللحمه المفرومه الإثنين 15 أغسطس 2011 - 13:26 | |
| ما شاء الله ، الله ينور يا حضرت الشيف ، بتفتحى نفسى والله ، أنا جعان ، | |
|
عاشقه الرسول مـــــــــراقــــــــــــب
الساعة الآن : الجنس : عدد المساهمات : 4104 درجة النشاط : 21836 تاريخ التسجيل : 26/11/2009 العمل/الترفيه : مديره اعطال في شركة وقف الحال تعاليق : لكي تبحر في سعاده ليس لها ساحل اركب زورق الامل وليكن مجدافك حب الله ورسوله
| موضوع: رد: رقاق باللحمه المفرومه الإثنين 15 أغسطس 2011 - 14:11 | |
| الشكر لك استاذي نورت التوبيك هو فعلا فيه طرق بيضع فيها البيض مع شويه فلفل اسمر وبيدهن بيه الوجه هي كده او كده الوجه بيحمر وفيه برضو بيكون طبقة اللحم المفروم 2 علي حسب وان شاء الله اعمل طريقه تانيه للرقاق وشكرا لحضرتك ع المتابعه . | |
|
عاشقه الرسول مـــــــــراقــــــــــــب
الساعة الآن : الجنس : عدد المساهمات : 4104 درجة النشاط : 21836 تاريخ التسجيل : 26/11/2009 العمل/الترفيه : مديره اعطال في شركة وقف الحال تعاليق : لكي تبحر في سعاده ليس لها ساحل اركب زورق الامل وليكن مجدافك حب الله ورسوله
| موضوع: رد: رقاق باللحمه المفرومه الإثنين 15 أغسطس 2011 - 14:15 | |
| شكرا لك يا مصري نورتني والله المطبخ كله نور انت تؤمر بس ابعتلي العنوان وانا ابعتلك احلي دليفري من مطبخ بحر الامل وبلاش عياط . | |
|